Voin osoittaa kaikki kirjotukset pelkästään Roosalle, ainoalle lukijalleni. En sitte tiiä kuinka fiksuu tänne tilittämine loppujen lopuks on, koska Roosa rakas me puhutaan näistä asioista muutenkin. Mutta kai kertaus sitten on oikeesti opintojen äiti ja jauhan tänne taas jotain josta kuitenkin selitän seuraavan kerran ku nähään.

Eli kauan puhuttu ja kaivattu kesämies-aihe on virallisesti ajautunut pusikkoon. Ja syvälle sinne. Kesähän on jo täällä. Mutta onha se ihan jees, miehethä on jo tässä iässä possun poikasii ja ootas vaan parin vuoden päästä ne on kaljamahoine päivineen olkkarissa porsastelemassa.Ja tekee lapsista samanlaisia.  Sikalan emäntäähän musta ei koskaan tule. Mä en pärjänny edes kokonaist päivää 4h- kerhossa aikoinaan serkun kanssa. Ne katto mua vaan silmii pyöritellen ja aatellen, et toivoton tapaus.Sellasta emäntää musta ei tuu koskaan, vaiks muuten elukoista tykkäänki - oikeesti!

Huom! Jos näätte mut silmät kiiluen,epäilyttävät metkut mielessä ja visaa vinguttaen jossakin,PYSÄYTTÄKÄÄ! Olen virallisesti myös ostolakossa (käsite on aika häilyvä, mutta pysäyttäkää mut joka tapauksessa) Tilini tulee vasta ensi kuussa ja siihen asti on pysyttävä pöksyissä, ainaki omissa. Ja kun kesämiestä ei kuulu eikä näy, täytyy mun tyytyykin omiin. Huoh.